Ingrediente :
- rosii cherry buchetele
- 2-3 catei de usturoi zdrobiti si tocat marunt
- un praf de sare de mare dupa gustul fiecaruia
- 1/8 piper proaspat macinat
- 3-4 linguri ulei de masline extravirgin
- 1/4 lingurita cimbru uscat sau proaspat
- 1/4 lingurita busuioc
- 8-10 felii bagheta de cca 1 cm grosime
- oregano optional
Mod de preparare :
Spalam bine rosiile. Se taie in cubulete mici .
Intr-un castron amestecam rosiile cubulete, usturoiul, sarea, piperul, ulei de masline si plantele aromatice (busuioc, cimbru, oregano)
Intr-un castron amestecam rosiile cubulete, usturoiul, sarea, piperul, ulei de masline si plantele aromatice (busuioc, cimbru, oregano)
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Feliile taiate se pensuleaza cu ulei de masline si se coc in cuptor cca. 15 minute pana devin aurii.
Dupa ce s-au racit adaugam cate o lingura generoasa din amestecul de rosii si se servesc imediat.
Foarte simplu si gustos !
Feliile taiate se pensuleaza cu ulei de masline si se coc in cuptor cca. 15 minute pana devin aurii.
Dupa ce s-au racit adaugam cate o lingura generoasa din amestecul de rosii si se servesc imediat.
Foarte simplu si gustos !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu