duminică, 3 mai 2015

- Ciocolata raw


Ingrediente:

- 250 gr unt de cacao raw
- 200 gr caju macinat (nu l-am hidratat pentru a-si pastra consistenta)
- 100 gr nuci hidratate 4 ore
- sirop de artar/agave dupa gust (eu am pus 6 linguri)
- 2 pastai de vanilie doar partea interioara (se poate folosi ghimbir, scortisoara, sau alte arome preferate)
- 2 linguri de cacao raw sau pudra de carob

preparare:

Se topeste la bain marie untul de cacao, peste unt  se adauga caju macinat la rasnita si nucile maruntite la robotul de bucatarie cu lama S, siropul de artarsau de agave si aroma, in cazul meu vanilia.
Omogenizam si punem in formele dorite.
Daca suntem nerabdatori, punem la congelator aprox 20 de minute, daca avem rabdare se pastreaza in frigider pana se intareste.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu