Ingrediente:
blat
- 50 gr fulgi de cocos
- 50 gr curmale, hidratate 2 ore
- 100 gr nuci hidratate peste noapte
- 70 de grame faina de hrisca
crema de banane
- 2 banane bine coapte
- 70 de grame nuci braziliene
- 100 ml ulei de cocos
- sirop de artar dupa gust (eu am pus 3 linguri)
- 2 pastai vanilie (partea interioara) sau 1 lingurita pudra de vanilie
mod de preparare:
Maruntim la robotul de bucatarie cu lama S curmalele si nucile hidratate.
Intr-un bol amestecam ingredientele blatului: curmalele maruntite, nucile, fulgi de cocos si faina de hrisca, amestecam si obtinem un blat mai tare, il asezam in forme de silicon si preparam crema:
In robotul de bucatarie maruntim nucile braziliene.
Amestecam nucile braziliene cu bananele facute piure, uleiul de cocos, siropul de artar si vanilia, uite asa am obtinut crema.
Punem crema peste blat in formele dorite si dam la congelator sau la frigider pana se intareste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu