miercuri, 8 aprilie 2015

- Cartofi la cuptor cu rozmarin


Ingrediente:

- 1,5 kg cartofi 
- 2 cepe mici
- 100 ml ulei de masline
- 1/2 l-ta cimbru uscat 
- 1/2 l-ta busuioc uscat 
- 1/2 l-ta rozmarin uscat 
- 1 l-ta boia dulce
- un varf l-ta piper
- un varf l-ta sare

Mod de preparare:

Dupa ce am curatat cartofi de coaja, ii taiem cubulete, presaram cu condimentele mentionate mai sus si uleiul. Amestecam bine cu mana sau cu o lingura de lemn pana cartofii sunt toti acoperiti cu pasta de condimente. 


Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru cca 30 de minute (intre timp mai intoarcem cartofi cu o lingura de lemn pentru ai ajuta sa se patrunda uniform).

Dupa 30 de minute scoatem tava din cuptor, adaugam ceapa tocata marunt si mai dam la cuptor inca 15 - 20 de minute.
Alternativa excelenta la cartofi prajiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu