Ingrediente:
- 20 ciuperci champignon de marime medie
- o ceapa mica
- 4 lg ulei (de dovleac am folosit eu dar se poate folosi ce ulei doriti)
- 1/2 dovlecel mediu sau un dovlecel mic
- 1 morcov mic
- 1/2 ardei capia
- 150 gr tofu (jumatate de cutie)
- o legatura mica marar
- o leg mica patrunjel
- sare, cimbru si busuioc uscat
Mod de preparare:
spalam bine ciupercile, scoatem codita si le lasam la uscat 5 minute.
Tocam ceapa si ardeiul, dam pe razatoare morcovul, tofu si dovlecelul.
Intr-o cratita inabusim legumele in cele 4 linguri de ulei cca 2 minute, luam legumele de pe foc adauga tofu, verdeata tocata marunt si condimentele, le amestecam bine si gata compozitia de umplut ciuperci.
Cu o lingurita umplem ciupercile pe rand si le asezam pe o tava acoperita cu hartie de copt (eu nu am avut hartie de copt si am intins ulei pe fundul tavii ).
Dam ciupercile la cuptor pentru cca. 15 min la 180 de grade.
Se pot servi ca aperitiv, garnitura sau fel principal.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu