miercuri, 1 aprilie 2015

- farfale cu spanac si ciuperci

Ingrediente:

- 200 gr farfale
- un bol spanac
- o ceapa mica
-3 lg ulei de masline
- un bol ciuperci 
- 4 catei usturoi
- 1/3 l-ta busuioc, oregano si cimbru uscat 
- sare 
- piper 

mod de preparare:

Punem farfalele la fiert dupa instructiunile date pe pachet,in apa pus pentru paste adaugam 1 lingura de ulei sa nu se lipeasca una de alta.
Spalam bine ciupercile le punem la stors cateva minute sa nu lase exces de apa in tigaie.
intr-o cratita mica sau cum aveti punem pe foc in 2 linguri de ulei ceapa tocata marunt, ciupercile si spanacul congelat, acoperim cu un capac pentru a inabusi, lasam la foc mediu cca. 10 minute.


La sfarsit adaugam condimentele uscate si usturoiul strivit de lama cutitului (pentru a-si pastra aroma) si tocat marunt, mai lasam 1 minut pe foc dupa care stingem focul.

Sunt simple si foarte bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu