Ingrediente:
- 500 gr faina de ovaz
- Intre 250 - 300 ml lapte de cocos (depinde de faina) sau apa
- 3 linguri cacao
- 4 linguri faina de cocos sau fulgi de cocos
- 100 ml ulei
- 6 linguri sirop de artar (puteti inlocui cu miere sau sirop de agave)
- 2 linguri dulceata de visine (eu am avut doar de portocale cu ghimbir, a mers si asa)
- 2 batoane de vanilie (doar partea interioara)
- 1/2 lingurita bicarbinat de sodiu stins in putina lamaie
Mod de preparare:
Puneti intr-un vas faina, laptele, siropul de artar si vanilia, amestecam cu un tel sau cu o lingura de lemn pana obtinem o compozitie omogena.
Impartim compozitia in doua.
Intr-una din ele punem dulceata de visine, cacao si omogenizam, in cealalta faina de cocos.
Ungem o tava cu ulei, o tapetam cu faina si punem cele doua compozitii.
Coacem compozitia timp de 50 de minute la foc mediu.
Daca crapa nu va faceti griji.
Scoateti din cuptor, lasati 10 minute in tava.
Scoateti din tava lasati sa se racoreasca bine si pudrati cu faina de cocos sau cu o glazura de ciocolata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu