Ingrediente;
- 100 gr hribi uscati
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 5 catei usturoi
- 4 lg ulei pentru gatit
- cimbru uscat
- busuioc uscat
- sare si piper
- apa
- 2 fire de marar
Mod de preparare:
punem hribii la hidratat 30 de minute dupa care ii spalam bine, curatam ceapa si morcovul si tocam dupa preferinta.
Sotam ceapa si morcovul in cele 4 linguri de ulei impreuna cu 4 linguri de apa pentru cca. 2 - 3 min.
In urmatorul pas adaugam si hribi bine spalati si storsi de apa peste ceapa si morcovi, lasam la foc mediu pentru 30 de minute adaugand apa treptat.
La sfarsit punem si condimentele si usturoiul pisat, acoperim pentru a aresta aromele.
Servim cald presarat cu marar verde langa mamaliguta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu